Wyroby rybne
najwyższej jakości
Nasze przedsiębiorstwo znajduje się pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej
oraz posiada weterynaryjny numer identyfikacyjny. Oznacza to, iż zakład spełnia wszelkie wymagania
określone zarówno w prawodawstwie Unii Europejskiej jak i Polskim.
RECEPTURY
Doskonaląc nieustannie nasze receptury oraz wizualizację produktów, chcemy spełnić oczekiwania odbiorców.
- współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami surowca oraz półproduktów,
- do produkcji używamy tylko naturalne przyprawy tj. zioła, warzywa z ekologicznych terenów woj. podkarpackiego
i sąsiadujących.
Wyjątkowy smak naszych wyrobów uzyskujemy dzięki temu,
że nie stosujemy dodatków i substancji wspomagających.
Są produktami bardzo naturalnymi, gdyż bazujemy wyłącznie na świeżych warzywach, suszonych ziołach i rybie o najlepszej jakości.
MONITOROWANIE JAKOŚCI
Aby utrzymać wysoki poziom jakości wyrobów został wprowadzony system HACCP polegający na ciągłym monitorowaniu procesu technologicznego w oparciu
o ustalone krytyczne punkty kontroli. System ten zapewnia wysoką jakości wyrobów i jest istotny dla bezpieczeństwa wytwarzanych produktów. Ma on na celu identyfikację
i eliminowanie potencjalnych zagrożeń występujących
w środkach spożywczych zagrażających zdrowiu konsumenta.
Ciągła analiza systemu, weryfikowanie przy współpracy
z Inspekcją Weterynaryjną pozwala podjąć środki zapobiegawcze, które pozwolą unikać zagrożeń na każdym etapie produkcji gwarantując naszym Klientom bezpieczne wyroby, o stałej, powtarzalnej i najwyższej jakości.